Loading...

SEPATAH KATA DARI JUTAWAN INTERNET

PANDUAN KERJAYA

Monday

ANALISA MINDA - DIMANAKAH KITA?

Analisa yang dibuat tentang pandangan dan fikiran mereka kaya dan juga mereka yang susah kurang kaya telah menunjukkan perbezaan yang ketara yang menyebabkan kenapa orang yang susah tidak mencapai cita2 mereka. Antara perbezaannya adalah:
#1 Orang kaya percaya " Saya yang mencorakkan hidup saya"
## Orang susah percaya " Semuanya sudah nasib"
#2 Orang kaya berbisnes untuk menang
## Orang susah berbisnes supaya tidak rugi
#3 Orang kaya komited untuk jadi kaya
## Orang susah hanya nak kaya
#4 Orang kaya lebih tumpukan kepada peluang
## Orang susah lebih tunpukan kepada halangan
#5 Orang kaya berfikiran luas dan jauh
## Orang susah berfikiran sempit dan susah
#6 Orang kaya kagum dengan orang yang berjaya
## Orang susah benci dengan orang yang berjaya
#7 Orang kaya berkawan dengan dengan orang positif dan berjaya
## Orang susah berkawan dengan orang negatif dan gagal
#8 Orang kaya kuat menghadapi masalah
## Orang susah lemah dalam menghadapi masalah
#9 Orang kaya bersedia belajar benda baru
## Orang susah menganggap semuanya sudah tahu
#10 Orang kaya memilih di bayar melalui hasil
## Orang susah memilih di bayar melalui masa
Ada lebih daripada 20 lagi perbezaan minda orang kaya dan orang susah. Persoalannya, dimana kedudukan anda?
Hanya isikan nama dan email anda di bawah dan anda akan di berikan sebuah ebook PERCUMA bagaimana anda boleh menjana pendapatan internet dengan cara mudah dan pantas serta TERBUKTI BERHASIL menjana pendapatan sehingga RM500 sehari!!





Name:




Email Address:







This contact form was created by Freedback.





Tuesday

VFT & RECOGNITION DAY

Tarikh : 20 February 2010
Masa : 10pagi hingga 5 ptg
Yuran : RM50 sahaja

Ini adalah masanya untuk sesiapa yang ingin mengetahui langkah-langkah kejayaan dan permulaan untuk mengejar impian anda untuk menjana pendapatan lumayan vemma. Bagi mereka ingin mendalami ilmu dan mengetahui rahsia leader-leader yang telah berjaya, ini adalah masanya. inilah tempatnya.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Contact upline anda untuk keterangan lanjut dan saya pasti, anda akan pulang dengan semangat baru dan seterusnya semangat itu akan menjana pendapatan lebih lumayan dengan vemma.

2010 - JADIKAN TAHUN MENAMBAH PENDAPATAN ANDA

Diam tak diam, tahun 2010 sudah memulakan harinya tanpa kita sedar. Mungkin banyak kenangan pahit manis tahun 2009 berlaku dalam kehidupan anda terutama dalam impak kewangan dan pendapatan anda. Walau apa pun, kini kita telah berada di tahun 2010 dan saya pasti kita mahu memulakan buku baru dalam tahun 2010 ini dengan menambah pendapatan kita lebih daripada tahun lepas. Kenapa tidak anda mulakan dengan program Vemma yang memang terbukti dapat melahirkan kejayaan menjana pendapatan kepada ribuan mereka yang menyertainya. Dengan pendaftaran percuma saja anda dapat menyaksikan limpahan downline percuma akan diberikan kepada anda tanpa anda bersusah payah mencari dan berjumpa sesiapa untuk menjadi downline anda. Langkah pertama yang mudah anda. Kemudian anda juga diberikan website percuma untuk anda bagi anda mempromosikannya di lebih 57 buah negara seluruh dunia tanpa had juga menambahkan peluang pendapatan anda. Langkah kedua yang mudah untuk anda tanpa perlu membina website atau terpaksa market website dalam negara saja. Kemudian, anda juga diberikan sistem autoresponder yang berfungsi 24jam untuk anda bagi mengemaskini data2 dan menjalankan tugas2 follow up untuk anda tanpa anda melakukan apa2. Langkah mudah yang ke tiga. Kalau nak di list kan, banyak lagi langkah mudah yang di berikan oleh Vemma kepada anda untuk membantu anda menjana pendapatan, dan secara amnya, tugas anda ialah mempromosi website. Mudah bukan?

Wednesday

PENDAPATAN MENJADI MEMBER VEMMA

Berapa banyakkan pendapatan yang akan anda dapat? Itu merupakan persoalan yang paling popular atau kerap di tanya apabila kita menyertai satu-satu program menjana pendapatan internet. Kadangkala kecanggihan landing page program tertentu telah mengaburi mata kita menyebabkan kita menyertai kerana 'keasyikkan' bahasa website tersebut tanpa bukti dan keyakinan yang kukuh. Bagaimana dengan Vemma? Dimanakan letaknya diri anda dalam Vemma setelah anda menjadi member? Dalam Vemma, tahap keahlian mereka juga mempengaruhi pendapatan mereka. Walaubagimanapun, dalam bisnes Vemma, tiada yang dapat menandingi daripada package Ultimate. Berikut adalah package-package untuk menjadi member di dalam Vemma:

1) SINGLE PACK MEMBER
** Jenis Ahli : Single Pack
** Kuantiti Pek : 1 pek
** Harga : RM342
** Tempoh Keahlian : 1 bulan
** Layak : 5 jenis bonus, dapat sponsor bonus RM456 kalau sponsor Silver dan RM950 kalau sponsor Ultimate
** Pendapatan Maksimum Mingguan : RM3800

2) DOUBLE PACK MEMBER
** Jenis Ahli : Double Pack
** Kuantiti Pek : 2 pek
** Harga : RM684
** Tempoh Keahlian : 1 bulan
** Layak : 7 jenis bonus, dapat sponsor bonus RM456 kalau sponsor Silver dan RM950 kalau sponsor Ultimate
** Pendapatan Maksimum Mingguan : RM7600

3) SILVER PACK MEMBER
** Jenis Ahli : Silver Pack
** Kuantiti Pek : 6 pek
** Harga : RM2052
** Tempoh Keahlian : 3 bulan
** Layak : 8 jenis bonus, dapat sponsor bonus RM456 kalau sponsor Silver dan RM950 kalau sponsor Ultimate
** Pendapatan Maksimum Mingguan : RM38,000

4) ULTIMATE PACK MEMBER
** Jenis Ahli : Ultimate Pack
** Kuantiti Pek : 12 pek
** Harga : RM4104
** Tempoh Keahlian : 6 bulan
** Layak : 10 jenis bonus, dapat sponsor bonus RM456 kalau sponsor Silver dan RM1520 kalau sponsor Ultimate
** Kelebihan Lain : layak untuk CAR FUND (RM19,000 untuk duit muka dan RM3,800 setiap bulan jikalau mencapai ranking Presidential) dan jikalau pendapatan anda mencapai konsisten RM95,000 setiap minggu (USD1.3million setahun), anda akan dapat akaun baru secara PERCUMA, maknanya tiada had pendapatan..!!
** Pendapatan Maksimum Mingguan : RM95,000 Anda diberi masa 90 hari sahaja untuk upgrade kepada status Ultimate Pack bermula dari tarikh anda sertai sebagai ‘wholesale membership’. Anda cuma perlu membeli pakej Ultimate Pack sekali sahaja sepanjang hayat anda dalam business Vemma, ini bagi melayakkan anda menerima kelebihan yang ada dalam Ultimate Pack.

Monday

UBAH KEHIDUPAN ANDA DENGAN VEMMA

Belum cuba belum tahu. Itu adalah motto yang selalu di gunakan oleh kita semua apabila mencuba sesuatu yang baru. Setiap yang baru jika tidak di cuba, tidak di beri pendedahan, tidak diberi penerangan kebaikannya, maka ianya akan terlepas begitu saja.
Begitu juga dengan sistem Vemma yang cukup mengkagumkan dengan autoresponder, website2nya, limpahan downline, bimbingan upline, pasaran di 57 buah negara, marketing secara online. Cukup menarik. Anda juga tidak perlu bersusah payah seperti menjalankan MLM konvesional.

Sebanyak lebih daripada 8 jenis bonus dari pelbagai tahap akan diberikan kepada anda samada secara mingguan, bulanan mahupun tahunan. Anda tidak perlu menjual. Kenapa perlu bersusah payah mencari pelanggan untuk menjual produk? Kenapa perlu bersusah payah membuat temu janji dengan pelanggan yang belum pasti ingin membeli produk anda? Tidak kan itu hanya membuang masa anda sedangkan anda hanya perlu menggunakan 1 atau 2 jam daripada berjam-jam yang anda gunakan untuk bertemu dan membuat temujanji pelanggan ntuk memasarkan website anda. Itu sudah cukup. Anda dapat mengawal masa anda dan memberi lebih masa untuk di habiskan bersama keluarga. Berbaloikan! Jadi, ubahlah kehidupan anda bersama Vemma. Bersama mencipa kejayaan dan menjana pendapatan seperti mereka yang telah berjaya mendapat pulangan hingga ke tahap jutawan.


Sunday

VEMMA LAHIRKAN RAMAI JUTAWAN

Sistem penjanaan wang yang terkini secara online dan terbukti telah melahirkan ramai jutawan bukan saja di seluruh dunia, malah di Malaysia sendiri. MLM Vemma secara online tidak memerlukan anda untuk berjumpa atau bercakap dengan 'sesiapa pun'. Tidak perlu untuk anda menjual produk, menyimpan stok atau membeli stok.
Apa yang perlu anda lakukan? Mudah aje. Promosikan website yang telah diberikan secara percuma kepada anda. Disamping anda mempromosikan website anda, Vemma juga akan memberikan anda limpahan downline percuma bagi memantap dan mengembangkan perniagaan anda. Berbeza dengan MLM konvesional yang memerlukan anda bekerja keras untuk mencari downline, berjumpa siang malam untuk mencari sesiapa saja untuk dijadikan dowline anda. Melalui sistem autoresponder yang disediakan oleh Vemma, anda tidak perlu risau dengan tindakan selanjutnya selepas pendaftaran pre-enroller anda kerana Vemma akan memberikan email-email dan butiran langkah selanjutnya kepada pre-enroller anda tanpa anda perlu melakukan apa-apa. Seperti anda mempunyai pembantu peribadi, sedangkan bagi MLM konvesional anda terpaksa menalipon beberapa kali bertanyakan perkembangan prospek anda, membawa prospek anda ke 'HQ' untuk penerangan dan pelbagai lagi cara.
Ramai yang telah mendapat pulangan, hasil dan pendapatan yang cukup lumayan daripada Vemma termasuk mereka yang menjadi suri rumah, pelajar, yang tidak bekerja pun ada, yang dah bergaji lumayan pun ada. Pendek kata tidak ada sesiapa yang mahu melepaskan peluang apabila mengetahui tentang sistem MLM Vemma.

Persoalannya, anda bila lagi?

Samada jawapan anda tunggu, mungkin, ya mahupun tidak, saya rasa adalah lebih baik anda mendaftar dulu secara PERCUMA DISINI dan 'test drive sendiri' kebaikan menjana pendapatan bersama Vemma

Wednesday

PROMOTE WEBSITE VEMMA

Promosikan website VeMMA anda dimana jua anda berada, kepada siapa jua anda menghantar email, blog mana anda berada, facebook, myspace, twitter dan pelbagai lagi cara untuk anda mempromosikan website VeMMA. Yang 'interesting'nya tentang marketing MLM secara online ini adalah kita mempunyai kebebasan dan kreativiti untuk meluaskan empayar pemasaran website. Dalam dunia bisnes internet, tidak ada istilah berhenti kerana dunia internet cukup luas.


Kelebihan VeMMA adalah sistem autoresponder yang bekerja 24 jam untuk anda walaupun anda berhenti atau berehat. Samada anda online atau anda offline. Kenapa ada antara mereka yang telah lama berkecimpung dalam bidang bisnes internet akhirnya 'quit'? Samada mereka sudah 'kaya' atau mereka putus asa. Saya mempunyai sebuah ebook yang memberikan kaedah-kaedah atau offline tools marketing yang banyak memberikan idea-idea untuk kita mempromosikan website atau VeMMA. Anda boleh dapatkannya dengan click DISINI.

Monday

VeMMA - TINGKATKAN PENDAPATAN ANDA

Ada orang berkata MLM ni sesuatu yang memenatkan, kena mencari orang siang malam untuk di jadikan downline, kena beli produk tiap-tiap bulan, tapi hasilnya ....habuk. Yang untung hanya upline yang menyokong dan membantu, tapi bukan sokong dan bantu kita untuk jana pendapatan, tapi sokong dan bantu kita untuk membeli produk!! So, faham2 ajelah, siapa uang untung.
Apa bezanya MLM yang di tawarkan oleh VeMMA?
Banyak bezanya. Bukan setakat berbaloi...atau berbaloi-baloi. Memang berbaloi jika anda memasuki VeMMA yang pasti akan memberikan anda perubahan dalam hidup anda. Dalam VeMMA, bukan kita yang mencari orang tetapi orang yang akan mencari kita. Dengan sistem autoresponder automatik, website2 percuma, saya rasa sesiapa saja tidak akan menolak untuk mendaftar secara PERCUMA dalam VeMMA mahupun menjadi member.
Dalam MLM biasa, kehabisan prospek biasa berlaku dan kadangkala membuatkan anda putus asa untuk meneruskan MLM tetapi di dalam VeMMA prospek sentiasa ada tidak kira samada melalui VeMMA, upline anda mahupun anda sendiri. Bila anda hendak membeli produk, anda harus pergi ke pusat MLM tersebut untuk membeli atau mungkin juga menghantar produk ke rumah pelanggan tetapi dalam VeMMA anda hanya perlu tunggu depan rumah dan produk akan sampai melalui perkhidmatan courier. Banyak lagi kelebihan VeMMA dan jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, email atau ym kepada saya di abma_7711@ymail.com

Wednesday

KEJAYAAN BERSAMA VEMMA

Dengan mendaftar secara percuma anda sudah boleh melihat betapa program menjana pendapatan dengan VeMMA cukup sistematik, cukup senang kerana anda hanya bekerja 20% dan sistem autoresponder VeMMA yang akan bekerja untuk anda. Bimbingan dan sistem back office sentiasa membantu anda semasa offline mahupun online. Ianya seperti anda mengendalikan sebuah perniagaan yang kesemuanya diterajui oleh anda.
Sudah menjadi lumrah, kalau kita nak memasuki sesuatu perniagaan internet, kena ada bukti. Kena lihat betul ke ada orang yang mendapat pendapatan lumayan dengan VeMMA. Mungkin saya masih belum ke tahap itu kerana saya baru memasuki perniagaan VeMMA tetapi satu hari nanti....
Kalau anda perhatikan, gambar-gambar yang diselitkan kesemuanya adalah terdiri daripada pelbagai golongan yang berjaya menikmati hasil daripada VeMMA dengan masa yang cukup pantas. Ada golongan students, malah seorang yang mengambil SPM juga berjaya mendapat pendapatan RM1,000 seminggu. Mengapa tidak anda?
Terdapat 9 jenis bonus yang cukup-cukup menarik. Saya sendiri kadangkala tidak tahu pendapatan saya datangnya daripada bonus mana tapi yang pentingnya...ianya datang dari VeMMA dan dengan khasiat daripada produk VeMMA itu sendiri membuatkan anda tidak kerugian apa-apa. Pendapatan dan Khasiat VeMMA. Anda boleh melihat sendiri khasiat VeMMA di dalam youtube dari Dr Zainuddin
Jika anda ingin mencuba merasai bagaimana sistem ini berfungsi, daftar secara percuma sekarang dan peluang anda menikmati pendapatan daripada VeMMA terbuka luas.

VeMMA SUMBER PENDAPATAN ANDA

Untuk menjana pendapatan melalui internet bukan mudah dan juga bukan susah. Ada yang mampu menjadi jutawan dan ada juga yang rugi beribu-ribu. Walaupun begitu, bagi saya, untuk menjana pendapatan melalui internet bukan semudah yang di sangkakan atau bukan semudah seperti apa yang di perkatakan di dalam website-website atau landing page sesesuatu program. Ada yang benar dan ada seperti menangguh di air keruh atau memberikan kata-kata manis dengan contoh-contoh menarik hinggakan ramai yang 'cair' dengan 'lirik' website tersebut. Yang nyatanya, semua hanyalah semata-mata untuk melariskan ebook mereka.
Apa yang anda perlu adalah sesuatu program yang nyata. Mempunyai plan pemasaran yang boleh membawa anda mendapat pendapatan yang nyata. Bukan di'sogok'kan dengan contoh contoh pendapatan yang boleh di copy atau di scan. VeMMA adalah satu-satu program yang mempunyai plan yang cukup teratur. Bukan satu bonus tunai, bukan 2 bonus tunai tetapi 9 jenis bonus tunai yang akan di bayar terus ke dalam akaun bank anda samada secara mingguan, bulanan mahupun tahunan bergantung kepada jenis bonus yang di berikan kepada anda. Cukup lumayan bagi kita yang bergantung kepada kerja makan gaji atau berniaga kecil-kecilan atau sesiapa saja. Anda mampu menjana pendapatan RM10,000 hingga RM95,000 seminggu!!
Saya masih baru dan tiada pengalaman dalam internet, tetapi di VeMMA, saya tetapi sudah mula menjana pendapatan. Saya pasti bagi anda yang baru dan apalagi bagi mereka yang sudah berpengalaman akan mampu menjana pendapatan yang lumayan... cukup lumayan dengan VeMMA